Blog

28/12/2018

El debat i la reflexió protagonistes al Cafè Sabbath

Ànima Castelló avança fermament. Després de quasi dos anys en actiu, ahir vam celebrar al Cafè Sabbath una xerrada informativa en la qual va predominar el debat, el respecte i la il·lusió per seguir creixent.

En primer lloc, vam oferir una breu presentació al públic en la qual es va exposar la posició d’Ànima Castelló de votar en contra a l’ampliació de capital que s’aprovarà en la pròxima Junta d’Accionistes del CE Castelló. La manca de transparència d’aquesta operació, a més de la falta de concreció d’un projecte econòmic i esportiu, són els principals motius pels quals Ànima no donarà suport a la maniobra que portarà a terme el grup de José Miguel Garrido.

A més, també es va parlar de la proposta de conveni de cessió de Castàlia que Ànima ja fa mesos que ha posat sobre la taula. Finalment, l’exposició va comptar amb una descripció de les línies mestres que regiran, d’ara en avant, en el funcionament d’Ànima Castelló. Entre altres coses, el col·lectiu vol incloure eines telemàtiques de vot per tal d’afavorir l’adhesió de la gent al projecte a escala internacional.

Ja en el torn del debat, diferents persones del públic van remarcar la necessitat d’avançar per tal d’assolir objectius a mitjà termini. Així doncs, es va agrair la tasca de pedagogia que Ànima Castelló porta a terme en tots els seus actes i alhora, també es va proposar que en els pròxims mesos es busque la manera de crear una taula de negociació amb més parts de l’afició per tal de resoldre una cessió de l’Estadi Castàlia al CE Castelló que
facilite una major democratització del club.

Per a més informació, podeu descarregar en el següent enllaç el material gràfic que vam utilitzar en la presentació d’ahir.

Actualitat