Blog

26/11/2019

Dissabte de col·loqui al Cau Albinegre

Aquest passat dissabte vam celebrar al Cau de l’Agrupació de Penyes Albinegres (ADPA) un col·loqui per valorar la situació societària del CE Castelló.

Després dels dubtes que han sorgit arran de la campanya “Sempre Orellut“, des d’Ànima Castelló vam argumentar amb detall el posicionament que vam fer públic fa uns dies a través d’un comunicat en el qual féiem una crida a la cautela.

D’aquesta manera, des de la nostra Associació vam reiterar que la iniciativa que adopta el Consell d’Administració del CE Castelló no convertirà al Club en una entitat més participativa i, a parer nostre, “Sempre Orellut” és un mecanisme dissenyat per a rebre ingressos anticipats pels abonaments de les tres pròximes temporades.

Manel Porcar durant la presentació al Cau Albinegre.

D’altra banda, també vam tindre l’oportunitat de presentar la proposta “Acciona’t” que va dirigida a obrir un procés de diàleg amb l’entorn del CE Castelló. Així doncs, aquesta proposta planteja la convocatòria d’una ampliació de capital que permeta adaptar l’estructura econòmica del Club a les exigències del futbol professional i també la creació d’un Reglament de la Junta General que garantisca els drets dels accionistes i les accionistes de caràcter minoritari.

Des d’un punt de vista més reflexiu, també vam manifestar que la creació d’un model participatiu de Club no és cosa d’uns dies o mesos, ja que modificar el funcionament d’una entitat com el CE Castelló implicarà una planificació a llarg termini que requerirà acords amplis.

Per últim, volem agrair a l’ADPA la seua invitació, ja que des d’Ànima Castelló valorem molt positivament tota acció que es dirigisca a fomentar l’albinegrisme i el debat constructiu.

Cartell de l’acte.
Vídeo de la presentació.

En el següent enllaç podeu descarregar la presentació que vam utilitzar durant l’acte:

Actualitat , ,