Blog

10/01/2018

Comunicat oficial: Una ampliació de capital com a punt de partida i no d’arribada

Davant els moviments que s’han produït en els últims dies en l’àmbit accionarial del CE Castelló, des d’Ànima Castelló volem exposar les següents valoracions:

En primer lloc, i pel que fa a l’ampliació de capital on l’actual Consell d’Administració ha subscrit la majoria de títols, considerem que aquesta maniobra és un pas molt important per a retornar al CE Castelló a una situació d’estabilitat jurídica. Així doncs, una operació que sembla deixar enrere els nefastos anys de gestió de Castellnou 2005 SL primer, i David Cruz després, és rebuda amb optimisme i esperança, encara que convé recordar que la situació actual de la institució albinegra segueix sent molt delicada.

En relació a açò últim, des d’Ànima Castelló entenem la recent ampliació de capital com un punt de partida i en cap cas la considerem com un punt d’arribada. Per tothom és sabut que una injecció econòmica que a penes supera els 900.000 euros és totalment insuficient per a fer front als deutes que arrossega el CE Castelló, de manera que les exigències creditícies a les quals haurà de fer front l’entitat requeriran inequívocament d’una resposta econòmica més ambiciosa en el curt termini.

Així doncs, des d’Ànima Castelló creiem que ha arribat el moment de plantejar els fonaments del futur més immediat del CE Castelló i això, des del nostre punt de vista, implica treballar en l’establiment de mecanismes transparents i participatius que eviten repetir situacions com les que malauradament hem viscut en els últims anys. En aquesta direcció, volem fer públic que des de fa mesos el nostre col·lectiu està treballant en oferir una proposta transversal en la qual la societat castellonenca puga formar part del capital social del CE Castelló. D’aquesta manera, no és pot obviar que la salvació efectiva del nostre club passa perquè el Consell d’Administració de l’entitat convoque, en els pròxims mesos, una nova ampliació de capital més elevada i sobretot, més oberta on puguen entrar a participar nous accionistes.

Per tant, des d’Ànima Castelló manifestem que el nostre objectiu es posar a l’abast de la directiva encapçalada per Vicente Montesinos una fórmula que ajude a estabilitzar econòmicament al CE Castelló alhora que com hem dit abans, integre a la massa social alibnegra.

Davant açò, comuniquem que el dijous 18 de gener a les 19:30 hores celebrarem una assemblea informativa que tindrà lloc al Cafè Sabbath (c/ Mealla, 15) de Castelló. En la mateixa, es presentarà la proposta d’Ànima Castelló i de tot cor, ens agradaria que participaren el major nombre d’aficionats i col•lectius albinegres possibles així com la premsa local, ja que la nostra intenció és establir un debat dinàmic on es puguen extraure visions i arguments que ajuden a millorar la proposta d’Ànima Castelló.

“Un símbol de la ciutat és un símbol de la seua gent”

Castelló, 10 de gener 2018

Premsa