Blog

21/12/2018

Comunicat oficial: Pròxima Junta General d’Accionistes

Davant la convocatòria per part del Consell d’Administració del CE Castelló de la pròxima Junta General d’Accionistes (JGA), volem informar que:

Ànima Castelló celebrarà el dijous 27 de desembre a les 19:00 hores al Cafè Sabbath (C/ Mealla, 15) una xerrada informativa en què es farà una valoració de la situació econòmica i accionarial del CE Castelló. En aquest acte, i entre altres qüestions, Ànima Castelló exposarà la seua voluntat de votar no al punt 4 de l’ordre del dia de la JGA en el qual es plantejarà la convocatòria d’una nova ampliació de capital.

Així doncs, el fet de votar no a aquesta ampliació suposa per al nostre col·lectiu no ser còmplices del model de futbol negoci que per desgràcia, ja fa més de dues dècades que té segrestat al nostre club. A més, també creiem que aquesta ampliació no pretén una estabilitat financera real del CE Castelló, sinó que més bé busca consolidar el poder – que definitivament es convertirà en unànime- del senyor José Miguel Garrido en l’accionariat del club.

Un altre aspecte que lamentem és que l’ampliació de capital que es proposa no contempla l’entrada de nous accionistes d’una manera òptima i justa. Per tant, l’afició albinegra quedarà privada de ser partícip del capital social del CE Castelló com malauradament ja ha succeït en les anteriors convocatòries.

D’altra banda, informem que tota persona accionista que així ho vulga, podrà delegar les seues accions en la nostra Associació per tal que els seus drets puguen ser exercits i defensats en aquesta JGA.

Per últim, des d’Ànima Castelló també volem denunciar les dificultats amb que s’estan trobant els i les accionistes alhora de rebre la informació necessària prèvia a la JGA. Per desgràcia, aquesta falta de transparència ja és habitual en el Consell d’Administració i no hauríem d’oblidar que amb aquesta manera de procedir s’està vulnerant reiteradament un dret essencial dels accionistes tal com disposa l’article 197 de la Llei de Societats de Capital.

Castelló, 21 de desembre 2018

Premsa