Blog

02/05/2018

Comunicat oficial: Ànima diu no a l’ampliació de capital aprovada en la Junta d’Accionistes

Com per tothom és sabut, ja que així es va anunciar fa setmanes, el passat dilluns 30 d’abril es va aprovar en la Junta Extraordinària d’Accionistes (JEA) del CE Castelló la proposta de realitzar una nova ampliació de capital. Davant aquest fet, volem des d’Ànima Castelló fer pública la nostra posició i explicar perquè vam votar en contra d’aquesta decisió:

En primer lloc, reiterem una vegada més que Ànima Castelló no manté una posició contrària ni d’oposició al nou inversor José Miguel Garrido. En aquest sentit, creiem que tota injecció econòmica que reba el CE Castelló s’ha de veure com a positiva. Ara bé, el que des del nostre col·lectiu no acceptarem en cap cas, i així ho vam expressar en la mateixa JEA, és que l’entrada de Garrido com a màxim accionista no és l’única opció de què disposava el Consell d’Administració.

També volem destacar la nostra disconformitat amb les declaracions fetes per Vicente Montesinos durant el debat sobre l’aprovació de l’ampliació de capital. En aquest sentit, el senyor Montesinos va afirmar que l’afició i la massa social del CE Castelló només tenen un paper d’espectadors amb l’única finalitat de veure un espectacle. És a dir, el president de l’entitat va deixar entreveure que si s’hagués convocat una ampliació de capital oberta, aquesta no s’haguera cobert i en conseqüència, la participació de l’albinegrisme haguera estat escassa i reduïda.

Aquestes paraules, a banda d’una falta de respecte, són per a nosaltres una prova més de les greus conseqüències que comporta el model del futbol-negoci que entre d’altres, condueix a la irrellevància la voluntat dels aficionats i aficionades en el futur dels seus clubs. És a dir, a l’hora de la veritat, els qui realment hem salvat el CE Castelló de la desaparició aportant vora 3 milions d’euros en aquests anys d’enfonsament en la 3a Divisió, només som tractats com a consumidors i se’ns priva de la possibilitat de poder formar part del capital social de l’entitat.

Per tot això, des d’Ànima Castelló vam votar no a l’ampliació de capital.

Per últim, volem fer una crida a la reflexió i al sentit crític de l’afició orellut. Són massa anys de decepcions i mala gestió i no hauríem d’oblidar que en l’actualitat la massa social del CE Castelló segueix sense disposar de mecanismes d’intervenció en l’accionariat del nostre club.

Atentament,

Ànima Castelló

Castelló, 2 de maig 2018

Premsa