Blog

25/09/2018

Comunicat oficial: Preocupació per la cessió de Castàlia

Des d’Ànima Castelló volem fer públic el nostre posicionament i alhora mostrar la nostra preocupació en relació al conjunt de qüestions que envolten al conveni de cessió de l’Estadi Castàlia.

En primer lloc, volem expressar la nostra disconformitat amb les darreres declaracions i actuacions del president del C.E. Castelló Vicente Montesinos que, a parer nostre, van encaminades a exercir una pressió injusta a sobre de l’Ajuntament. Així doncs, el senyor Montesinos hauria de recordar que, a banda de l’afició albinegra, una de les parts més perjudicades per la crisi del C.E. Castelló ha estat el consistori, ja que a més dels vora 3 milions d’euros que ha rebut el club per part de l’Administració Local en anys anteriors, l’Estadi Castàlia presenta un aspecte deplorable principalment per culpa de les diverses directives que han gestionat el club en les últimes dècades.

Dit açò, i després de molts mesos de treball que han donat com a resultat propostes concretes i viables per part del nostre col·lectiu, tampoc podem passar per alt la inacció de l’alcaldessa Amparo Marco. En efecte, des d’Ànima Castelló no entenem enlloc la decisió d’invertir un milió d’euros en l’Estadi Castàlia, ja que aquesta mesura ni aporta solucions pel que fa a la materialització del conveni de cessió ni tampoc s’assenta en un projecte estructurat de reforma i millora real de la instal·lació.

D’altra banda, i com per tothom és sabut, Ànima Castelló sempre ha mantingut un posicionament favorable a la democratització del C.E. Castelló i per això reiterem, una vegada més, que tant una inversió en la realització de millores a l’Estadi Castàlia com el conveni de cessió d’aquest haurien de ser mecanismes que afavoriren la participació de la societat castellonenca en l’accionariat del club.

Per tant, i després de molts mesos sense donar resposta a tots aquests interrogants, creiem que ha arribat el moment que els partits polítics deixen de banda els seus interessos particulars i facen pública tant quina proposta de conveni presenten com quins són els motius que justifiquen la decisió que finalment adopten.

Per últim, i amb la finalitat de resoldre aquesta problemàtica que malauradament ja dura massa temps, des d’Ànima Castelló fem una crida als representants polítics de la ciutat perquè en la comissió on es treballa l’elaboració del conveni de cessió de Castàlia es done veu a l’afició i així s’escolten les propostes i opinions dels socis i sòcies del C.E. Castelló.

“El C.E. Castelló serà de l’afició o no serà”

Castelló, 25 de setembre 2018

Premsa