Blog

08/04/2020

Ànima Castelló compleix 3 anys

El passat divendres 3 d’abril vam realitzar un webinar per celebrar el tercer aniversari de la nostra Associació.

Malauradament, la crisi de la COVID-19 ens ha trastocat els plans i per gaudir d’aquesta efemèride vam haver de recórrer als mitjans telemàtics per poder compartir amb els nostres socis i sòcies les experiències que hem viscut des de l’abril del 2017.

Han canviat moltes coses des d’aquella roda de premsa al Cafè Sabbath. En la vessant esportiva el CE Castelló ha tornat a la 2a B i institucionalment, el Club recupera una certa estabilitat que feia anys que esperàvem. Tot i això, des d’Ànima Castelló mantenim intacte el nostre compromís amb un altre model de propietat i gestió en l’entitat albinegra. Com hem dit moltes vegades, som partidaris d’un CE Castelló on hi haja un accionariat més repartit entre l’afició i s’exercisca una política de transparència en la gestió econòmica del Club.

Sense pressa però sense pausa, el projecte Ànima Castelló segueix creixent i actualment estem molt contents de tindre més d’una seixantena de persones associades i de superar la xifra de 5.000 accions del CE Castelló cedides a la nostra Associació.

No al futbol negoci, sí al futbol de l’afició!

Vídeo del webinar albinegre
Actualitat , , , , ,