Blog

16/05/2017

Comunicat oficial: Ajuntament i Ànima Castelló apropen postures

En el present escrit volem fer públic que el passat divendres 12 de maig de 2017 els membres d’Ànima Castelló, Pablo Bou i Manel Porcar es van reunir amb l’Alcaldessa Amparo Marco i la Regidora de Cultura Verònica Ruiz.

En aquesta trobada es va debatre el projecte cooperatiu que planteja Ànima Castelló com a solució a la crisi que travessa el CE Castelló i a banda, també es va fer una minuciosa anàlisi del marc legal en el qual el Consistori Municipal podria actuar en relació a la proposta presentada. En aquest sentit podem anunciar que el projecte Ànima Castelló va ser rebut amb positivisme per les autoritats locals i prova d’això ha estat la programació d’una nova reunió que es produirà en les pròximes setmanes.

D’altra banda, volem reiterar que Ànima Castelló no abandonarà el posicionament ferm que ha mantingut des d’un principi en relació al bloqueig legal que viu el CE Castelló. Per tant, des del nostre col•lectiu creiem que l’alliberació de l’entitat albinegra només arribarà a través d’una Administració Judicial i no com a resultat d’una compravenda.

Sense més, quedem a la disposició dels mitjans de comunicació així com de tota la gent que estiga interessada en la nostra iniciativa per tal d’aclarir qualsevol dubte que puga sorgir al voltant del projecte Ànima Castelló.

“Un símbol de la ciutat és un símbol de la seua gent”

Castelló, 16 de maig 2017

Actualitat