Blog

19/01/2019

Ànima, present en la Junta d’Accionistes del CE Castelló

El passat dimarts 15 de gener es va celebrar la Junta General Ordinària d’accionistes del CE Castelló en la Universitat Jaume I.

Com era previsible, el dia i l’hora de la convocatòria van provocar una assistència mínima de l’accionariat minoritari de l’entitat albinegra. Pel que fa a l’aprovació dels punts de l’ordre del dia no va haver cap novetat i el punt més important, que era l’aprovació de l’ampliació de capital per valor de 857.006,17 euros, va ser ratificada pel Consell d’Administració.

Malgrat la nostra disconformitat amb aquesta ampliació així com en els Comptes Anuals del CE Castelló, des d’Ànima Castelló estem orgullosos de la representació que Pablo Bou, Anna Gascó i Manel Porcar van fer de la nostra Associació. El passat dimarts la nostra entitat va ser la principal veu crítica a la gestió de la directiva del Club i el fet que el màxim accionista José Miguel Garrido abandonara la Junta en ple debat amb els nostres companys i companyes evidencia la debilitat del seu projecte esportiu i econòmic per al CE Castelló.

Des d’Ànima Castelló, seguirem treballant per la construcció d’un model de propietat i gestió en el CE Castelló que es base en una participació real de l’afició en els afers de l’entitat, en la transparència dels comptes i en la cohesió del Club amb el seu entorn.

Fotografies, Carme Ripollés (Levante de Castelló)

Vídeo Junta General Ordinària d’Accionistes CE Castelló 15/01/2019 (Moll TV)

Actualitat , , ,