Acciona’t

Què és el servei Acciona’t?

Acciona’t és el servei de sindicació d’accions que des d’Ànima Castelló posem a disposició de les persones que siguen accionistes del CE Castelló.

La finalitat d’aquest servei és poder unir forces perquè la veu de l’accionariat minoritari, a través de la representació d’Ànima Castelló, tinga influència en les Juntes Generals del Club.

Com funciona el servei Acciona’t?

El servei Acciona’t és un mecanisme de representació col·lectiva on l’accionista del CE Castelló pot cedir les seues accions a Ànima Castelló sense que la seua voluntat es veja alterada per aquesta representació.

Sempre que el CE Castelló convoca una Junta General, des d’Ànima Castelló convoquem prèviament a aquesta una Assemblea General Extraordinària on valorem els punts de l’ordre del dia de la Junta del Club. Així doncs, en aquesta Assemblea General, el Consell Rector d’Ànima Castelló exposa la situació societària del Club i fa una proposta de vot sobre cada punt de l’Ordre del Dia de la Junta General del CE Castelló (sí, no, abstenció).

Respecte a la proposta de vot que fa el Consell Rector d’Ànima Castelló, els i les accionistes poden manifestar si estan d’acord amb aquesta proposta de posicionament o bé, prefereixen votar en un altre sentit. Finalment, el conjunt de voluntats es recull en un acta que serà la que s’executarà en la Junta General del CE Castelló. És a dir, cap la possibilitat que en un punt de l’ordre del dia de la Junta General del CE Castelló Ànima Castelló vote sí, no i abstenció en funció de la voluntat dels accionistes a qui representa.

Què has de fer per a ser usuari/a del servei Acciona’t?

Per poder subscriure’t al servei Acciona’t d’Ànima Castelló només has d’emplenar i signar el contracte de cessió d’accions que et facilitem en el següent enllaç i enviar-lo conjuntament amb el teu Certificat d’Accionista del CE Castelló a la direcció d’email accionat@animacastello.com.

El Certificat d’Accionista és la teua credencial com a accionista del CE Castelló i tens el dret de sol·licitar una còpia gratuïta al Club.