Valors

Des d’Ànima Castelló ho tenim clar: “Un símbol de la ciutat és un símbol de la seua gent“.

Rebutgem que el CE Castelló estiga sotmès a lògiques mercantilistes i especulatives de grups inversors que només busquen obtenir un benefici a costa de la nostra passió.

Per tant, els valors fonamentals d’Ànima Castelló són els següents:

  • Democràcia. Tota proposta que porte a terme l’associació tindrà com a eix principal la inclusió del dret a la participació de l’afició del CE Castelló.

  • Transparència. Ànima Castelló desenvoluparà la seua activitat d’una manera clara i sense ocultacions i la missió i la visió de l’associació seran públiques i accessibles a tothom.

  • Igualtat. Ànima Castelló exercirà la seua missió i assolirà els seus objectius a través del respecte i la inclusió. Per tant, l’associació treballarà en erradicar qualsevol actitud discriminatòria per motius de gènere, raça, edat, creença religiosa o orientació sexual així com qualsevol altre comportament relacionat amb la intolerància.

  • No mercantilització. Des d’Ànima Castelló treballem per construir un futbol just que atorgue el poder de decisió a l’afició i no a grups inversors. El futbol és un esport, no un negoci. Per a nosaltres, la passió i la il·lusió dels seguidors i seguidores d’un club estan per damunt dels interessos mafiosos del capital especulatiu.